Kasım 2, 2023

TÜRKİYENİN TEK SIVA FİLESİ ÜRETİCİSİ BEYSAN A.Ş.

IMG_2217-3-scaled-qexc6wl99vs64lnit7fo46ks3q1pip201eeoj7v1a8

BEYPAN FIBERGLASS MESH: TÜRKİYENİN TEK YERLİ SIVA FİLESİ

 

 

firmanızın BEYPAN FİBERGLASS markası altında fiberglass (cam elyafı) üretimine başlamış ve bu üretim ile birlikte uzay, havacılık, denizcilik, otomotiv sektörü ve diğer kompozit ürünlerine yönelik tedarikçilerden olma yolunda faaliyetine başlamıştır.

Firmamız kendi ürettiği cam elyafını kompozit sektörünün yanı sıra 40 yılı aşkın zamandır faaliyette bulunduğu inşaat malzemeleri sektöründe de etkin bir şekilde kullanmak ve ülkemizde yapılmayanı yaparak Türkiyede ilk ve tek cam elyafından sıva filesi üretimini gerçekleştirmek için gerekli yatırımları gerçekleştirmiştir. Neticesinde de 2019 yılında faaliyete geçirdiği sıva filesi tesisi ile Türkiyede bir ilki başarmış ve hem yurtiçi hemde yurtdışı pazar ihtiyaçlarına yönelik çeşitli özelliklerde sıva filesi üretimine başlamıştır.

 

 

Çeşitli Endüstrilere Hizmet: Firmamız cam elyaf tesisi ile pek çok farklı endüstriye hizmet veriyor. İnşaat malzemesinden savunma sanayiine kadar birçok alanda kullanılan cam elyaf ürünleri, firmanızın çeşitliliğini ve geniş hizmet yelpazesini yansıtmaktadır.